1 Ocak 2009 Perşembe

Annecim Seni Çok Seviyorum

Bu laf o kadar sihirlidir ki. Hayatınızın kadını karşısında, sizi o kadar sevimli bir yaratığa çevirir ki, buna hiçbir maddi manevi kuvvet engel olamaz. Aslında 4 kelimeden oluşan kalıplaşmış bir sözcüktür. 2 tip söyleniş şekli vardır.

Birincisinde sadece menfaate dayalı istediğiniz bir şey olduğunda anneniz de bunun gerçekleşmesinde emek harcamışsa ve siz bunu biliyorsanız işte o zaman kıymete biner. Ve ağzınızdan yalan yanlış dökülüverir. Anneniz gene de mutlu olur bu durumdan.

İkincisi ki bence en acısıdır. Çünkü anneniz o zaman sizi duyamaz, kokunuzu içine çekemez, size sevgi dolu çığlığını atıp sarılamaz. Çünkü o artık ebediyete intikal etmiştir. Bağırarak ağlayarak bu cümleyi sarf edersiniz ama artık çok geçtir.

Peki, dürüst olarak söyleyin, en son ne zaman annenize bu iki durum dışında annecim seni çok seviyorum dediniz? Ben söyleyim hiç demediniz. Anneniz sizden bu sözü bekliyor. Annecim seni çok seviyorum demenizi bekliyor. Olur olmaz bir yerde söyleyin kadıncağızın gözündeki sevinci izleyin. Mesela 2 haftadır beklediği dizinin final bölümünde söyleyin. Dikkatlice diziyi izlerken dönüp sizi sarıp sarmalamasına tanık olun. Annenizi sadece lafta değil, gerçekten sevin. Ama bu sihirli sözcüğü dilinizden düşürmeyin. Söylemek için geç kalmayın...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder